Apilux SmartPro II 2018-03-01T22:22:17+00:00

Apilux SmartPro II

Lumina pulsata reinventata!

Apilux SmartPro combina tehnologia, puterea, eficienta, flexibilitatea si expertiza într-o unitate compacta. De fapt, acum este posibil sa oferiti clientilor dvs. mai multe tratamente pe baza de lumina de înalta performanta: fie ca îl utilizati pentru fotoepilare sau fotorejuvenare, reducerea petelor întunecate, capilarelor / cuperozei sau chiar acneei, Apilux SmartPro ofera clientilor dvs. gama larga de optiuni de tratament extrem de eficiente si sigure.

A doua generasie a dispozitivului IPL Apilux SmartPro va va impresiona. Simplu si cu performante sporite, aceasta unitate de lumina pulsata va va permite sa va maximizasi rezultatele si veniturile din tratament, pastrând în acelasi timp cheltuielile de întretinere la un nivel minim.

Blocuri optice de cuart interschimbabile

Apilux SmartPro ofera pâna la 12 filtre cu cristale optice de înalta calitate, care pot fi utilizate pentru o varietate de tratamente, inclusiv fotoepilare, fotorejuvenare, acnee, leziuni pigmentate si reducerea leziunilor vasculare. Sunt disponibile doua dimensiuni diferite de ghiduri de unda: 0,25 cm2 pentru tratarea zonelor mici si 8,25 cm2 pentru tratamente rapide care acopera zone mai mari ale corpului.

Piesa detasabila

Aplicatorul SmartPro include acum un conector de mâna pe panoul frontal care permite mentinerea usoara a acestei componente importante.

Tehnologie de ultima ora Cartus Flashlamp detasabil de tehnologie

Primul pentru piata IPL (Intense Pulsed Light): un sistem care permite operatorului sa schimbe rapid si usor lampa cu xenon cu racire cu apa, datorita cartusului detasabil si turnat. Aceasta tehnologie de ultima generatie ofera blitz-uri cu intensitate mai mare, cu rate de repetare mai mari ale impulsurilor, ramânând în acelasi timp reci si eficiente.

Bliturile sunt dublate

Cartusul pentru lampa SmartPro are acum o capacitate maxima de 60.000 de blitz-uri. De doua ori mai multe flash-uri decât generatia precedenta; vorbiti despre stiri excelente pentru a va creste profitabilitatea.

Tehnologie Flash multi-pulsator secvential pentru o absorbtie îmbunatatita!

Pentru a spori eficienta, confortul si bunastarea în timpul tratamentelor, fiecare blitz produs de sistemul Apilux SmartPro este rupt într-o secventa de impulsuri scurte (APL). Pâna la 6 micro-impulsuri per blitz sunt generate de software-ul sofisticat SmartPro pentru a maximiza absorbtia calda de catre zona vizata (parul). Deficientele predeterminate între fiecare micro-puls permit timpul de relaxare a pielii pentru disiparea caldurii între impulsuri. Programele predefinite sunt ajustate precis în functie de fotofizii pielii si densitatile parului, facând Apilux SmartPro cel mai simplu si mai sigur dispozitiv pe piata de fotoepilare.

Auto-calibrare inteligenta si unica a pulsurilor

Cu acest mod, Apilux SmartPro echilibreaza automat fiecare micro-puls, mentinând acelati nivel de energie în jouli pe întreaga durata a blitului emis. O recalculare electronica sofisticata mareste durata fiecarei emisii de impulsuri pentru a mensine niveluri consistente de energie de la primul la ultimul impuls. Acest tren de impulsuri de echilibrare permite tratarea celor mai dificile cazuri prin cresterea absorbtiei maxime de caldura de catre zona vizata pe toata emisia flash-ului luminos.

Doua sisteme de racire pentru o siguranta si o performanta maxima!

Cu noua generatie de generatoare din otel inoxidabil, inginerii Dectro au reusit sa optimizeze racirea lampii si sa-si îmbunatateasca performantele pentru o durata mai lunga de viata. Chiar si la putere maxima, Apilux SmartPro poate functiona ore întregi fara supraîncalzirea cartusorului flash sau a cristalului cu ghid de unda integrat în piesa de mâna.

RACIREA APEI: Cartusorul flash lampa sufera o racire continua cu apa, ceea ce previne acumularea de caldura în interiorul piesei de mâna si permite un maximum de confort si siguranta în timpul tratamentelor.
VENTILATIE TERMOSTATICA: Ori de cate ori caldura incepe sa creasca, un ventilator termostatic integrat incepe automat, prevenind astfel cresterea temperaturii in piesa de mana.

Filtru de deionizare de înalta performanta

Un nou proces de purificare a apei este acum disponibil pe noul model SmartPro. Acest proces sporeste calitatea apei care circula în aparat si împiedica uzura prematura a sistemului hidraulic.

Ecran tactil de înalta rezolusie

Noua generatie de SmartPro va adauga culori în ziua dvs. cu ecranul tactil de 5.7 “. Controalele dvs. sunt astfel simplificate, cu sau fara manusi. Minunat!

Software complet upgradabil

Software-ul SmartPro este stocat pe o cartela securizata digitala (SD) accesibila pentru actualizari de sistem rapide si usoare. Aceasta caracteristica inovatoare va permite sa descarcati cele mai recente versiuni de software de pe Internet pe computer pentru actualizari rapide.

Nivel ridicat de expertiza

Pentru a va ajuta sa oferiti rezultate mai bune si sa va asigurati o mai mare siguranta în timpul tratamentelor cu Apilux SmartPro, Académie Dectro ofera cursuri de pregatire teoretica, practica si comerciala, cu proceduri tehnice de sprijinire a clientilor nostri. Cursurile de formare oferite de Académie Dectro au fost aprobate de multe asociatii profesionale înrudite si companii de asigurari din America de Nord si respecta standardele noastre de calitate ISO.

Licentiere medicala internationala recunoscuta

Apilux SmartPro respecta reglementarile stricte privind dispozitivele laser si IPL vândute pe pietele internationale. Apilux SmartPro a trecut inspectiile de securitate electrica în Canada (CSA), SUA (UL) si Europa (CE). Dectro International este certificata ISO 9001: 2008 si ISO 13485 (certificare dispozitiv medical) pentru a se asigura ca toate produsele sale sunt produse conform celor mai stricte standarde de calitate si siguranta. Aceasta este o garantie a profesionalismului pentru toti partenerii care doresc sa achizitioneze un sistem IPL fiabil, sigur si performant.

Caracteristici

 • Tip de lumina: APL – Lumina pulsata avansata (lungime de unda de 420-1200nm)
 • Fluenta: pâna la 40 J / cm2
 • Numarul de micro-impulsuri: de la 4 la 6 pe blit
 • Durata fiecarui impuls: între 2 si 6 ms
 • Interval între impulsuri (TRT): 15 pâna la 50 ms
 • Dimensiuni de ghidaj: 15 × 55mm / 15 × 15mm
 • Sistem de racire dual: apa si aer
 • Cartus de iluminat detasabil: brevetat / 60.000 de fotografii luminoase

Moduri de filtrare disponibile

 • Fotoepilarea (piele deschisa/ piele întunecata)
 • Fotoîntinerire
 • Vascular | Pigmenti | Acnee

Rezultate

Fotoepilare

Zona Inghinala – 7 tratamente

Inainte

Dupa

Fotoîntinerire

Suprafata ochi contur – 1 tratament

Inainte

Dupa