Centru de tratament 2018-03-01T14:41:02+00:00

Tratament Electroepilare
Cu ajutorul tehnologiei Apilus provenienta Dectro International Canada, putem epila 100% definitiv orice tip de fir de par indiferent cu culoare, inclusiv firele de par albe sau blonde. Puteti beneficia de tratament specilizat cu echipa noastra cosmetica acreditata cu mii de ore experienta.

Tratamente specializate de terapie cu oxigen aplicat cu ajutorul tehnologiei Vital O2 Lux de provenienta dectro international Canada

Cu ajutorul acestui tratament beneficiati de actiunea serurilor si cremelor de provenienta canadiana cu efect maximizat prin aplicarea unui tratament de terapie cu ixigen de inalta presiune hiperbarica cu oxigen pur in proportie de 97%. Astfel ingredientii activi din produsele cosmetice profesionale vor lucra in profunzime pentru efecte benefice maxime.

Tratamente specializata de micro dermabraziune prin tehnologia CompactPeel de provenienta Dectro International Canada

Tratmentul cu microdermbaraziune permite indepartatea straturilor de celule moarte de la suprafata tenului prin ciristalele de corindon steril, astfel permitand regenerarea tenului si ameliorarea ridurilor de superficiale, tesutului cicatrizat si a ptetelor pigmentare.

Tehnologia combinata Vital O2 Lux si Compact Peel

Face posibila aplicare unui tratment mixt de microdermabraziune si terapie cu oxigen ce combina eficacitatea ridicata a microdermabraziunii cu accelerarea regenerarii celulare aplicata de terapia cu oxigen si produsele cosmetice specializate Action de Gala, va invitam sa testati acest tratament unic pe piata autohtona in centrul nostru de tratament.

Tratamente de Foto Epilare si Foto Rejuvenare prin tehnologia Apilux 3G

Tehnologie cu lumina intens pulsata APL de provenienta Dectro International Canada.

Va invitam sa testati procedura noastra pentru epilare de lunga durata si foto rejuvenare, pentru detalii si programari va rugam apelati numerele de contact din sectiunea Contact/Centru Estetica.