Despre Noi 2018-03-01T14:38:57+00:00

Despre Noi

Profilul Distribuitorului.

Infiintata in 2011 Divizia Cosmetica a SC ITACO INTERNATIONAL SRL are ca principala misiune distributia de aparatura estetica si medicala de provenienta canadiana Dectro International pe piata din Romania. Am ales sa reprezentam exclusiv in Romania intreaga gama de aparatura estetica produsa de Dectro International, deoarece am pornit aceasta divizie din dorinta de a oferi clientilor nostrii posibilitatea de a implementa solutiile de ultima generatie prezente deja in 36 de tari.Acum puteti beneficia de solutiile Apilus pentru electroepilare 100% definitiva pentru orice fir de par indiferent de culoarea acestuia si de instruirea cu personal specializat in aceasta tehnica chiar si in sediul dumneavoastra. Nu veti mai fi nevoiti sa refuzati niciun client care solicita epilarea firelor de par albe sau blonde deoarece cu Apilus veti putea solutiona orice problema de epilare.

De asemenea pentru aplicatii medicale puteti conta acum pe noile varfuri de gama la nivel mondial Sistemul Eclipsia + 27,12 MHz Sistem avansat de termocoagulare cu aplicatii medicale pentru tratarea imperfectiunilor: venoase, pigmentare si de relief si Apilux SmartPro II (Lumina pulsata reinventata! ) combina tehnologia, puterea, eficienta, flexibilitatea si expertiza într-o unitate compacta. De fapt, acum este posibil sa oferiti clientilor dvs. mai multe tratamente pe baza de lumina de înalta performanta: fie ca îl utilizati pentru fotoepilare sau fotorejuvenare, reducerea petelor întunecate, capilarelor / cuperozei sau chiar acneei, Apilux SmartPro ofera clientilor dvs. gama larga de optiuni de tratament extrem de eficiente si sigure

Pe langa varful de lance oferit de gama de electroepilatoare Apilus puteti implementa tehnologia cu Lumina Intens Pulsata APL din gama Apilux 3G prin care veti putea epila suprafetele mari cu maxima usurinta cat si pentru a oferi tratamente de foto intinerire.

Gama de aparatura estetica compusa din sistemul Vital O2 Lux si VitaPeel sau CompactPeel, respective tehnologii de Terapie cu Oxigen si Microdermabraziune permit realizarea unui tratament mixt prin care veti putea oferi atat atenuarea ridurilor de suprafata, a tesutului cicatrizat si a petelor pigmentare cat si regenerarea rapida a tesutului oferita prin terapia cu oxigen si lumino terapie puse la dispozitie de sistemul Vital O2.

Va invitam sa testati gama noastra de aparatura estetica cat si produsele cosmetice profesionale Action de Gala, gama proprie a Dectro International fie la Showrom-ul nostru din Bulevardul Basarabia 250, Bucuresti fie in confortul salonului dumneavoastra, va stam la dispozitie cu informatii si sesiuni de testare la oricare din datele listate in sectiunea de Contact.