Eclipsia+ 27.12 MHz 2018-03-01T23:05:42+00:00

Eclipsia+ 27.12 MHz

Sistem avansat de termocoagulare

O tehnologie de termocoagulare mai avansata, mai eficienta si mai confortabila decât cea disponibila în prezent pe piata, aceasta este ceea ce obtinem cu Eclipsia + 27.12 MHz.

Acest sistem inovator, care utilizeaza radiofrecventa ultra rapida de 27.12 MHz, asigura un tratament cosmetic rapid si sigur pentru toate tipurile de imperfectiuni ale pielii, cum ar fi telangiectazele, vene tip paianjen, angiomul rosu, milia, keratoza, nevii, pete pigmentare si probleme minore de acnee.

Rezultate mai rapide
Sistemul de termocoagulare avansata Eclipsia utilizeaza o radiofrecventa ultra rapida de 27.12 MHz pentru a elimina rapid toate tipurile de imperfectiuni superficiale ale pielii. Deoarece aceasta Frecventa este de pâna la de 7 ori mai rapida, Eclipsia genereaza energia necesara în mai putin timp decât alte dispozitive din categoria sa, producând rezultate mai rapide si mai bune de coagulare.

Confortul Incomparabil

Datorita tehnicilor sale de radiofrecventa extrem de rapide de 27.12 MHz si tehnicilor exclusive de aplicare, Eclipsia ofera un nivel de confort fara egal. De fapt, tratamentul este efectuat atât de repede încât senzatia este abia perceputa de catre pacient. Doar miimi de secunda sunt suficiente pentru a elimina imperfectiunea nedorita! Oferind astfel un nivel ridicat de confort, Eclipsia a devenit solutia preferata pentru toate zonele corpului si tipurile de pacienti si indiferent cat de sensibili ar fi!

Interfata prietenoasa pentru utilizatori

Eclipsia + încorporeaza o interfata usor de utilizat, usor de adaptat la o varietate de proceduri cosmetice de îngrijire a pielii . Acesta include 110 de programe care acopera o gama larga de imperfectiuni ale pielii, fie pe fata, fie pe corp. În doar câteva secunde, programul ghideaza operatorul prin configurarea setarilor de tratament în functie de anomalia care trebuie tratata, indiferent de modul selectat.

Controlul Stabilitatii

Unic pentru tehnologia Eclipsia +, circuitul de control al curentului ofera un nivel exceptional de stabilitate. Sistemul monitorizeaza în mod constant intensitatea curentului în functie de impedanta zonei tratate. În plus, sistemul Watch-Dog ( Caine de Paza ) monitorizeaza continuu activitatea circuitului de comanda pentru a întrerupe imediat toate iesirile curente în cazul aparitiei unei anomalii.

Tratament sigur si convenabil

RadioFrecventa puternica Eclipsia + 27.12 MHz este controlata de un microprocesor capabil sa transmita impulsuri foarte scurte în miimi de secunda, în comparatie cu alte dispozitive în care difuzia de caldura este de o suta de ori mai lunga, provocând mai multa iritatie si durere. Eclipsia + 27MHz este atât de rapida încât minimizeaza distrugerile colaterale ale tesuturilor si reactiile cutanate de pe suprafata, toate acestea fara necesitatea utilizarii analgezicelor. În acest mod, pacientul nu are efecte secundare sau perioade de recuperare.

De ce sa utiliza si Frecventa ISM 27.12 MHz?

Principalul avantaj al acestei frecvente este schimbarea ultrarapida a polaritatii, de la pozitiv la negativ, reprezentata de 27,12 milioane de cicluri (Hertz) pe secunda. Schimbarea de polaritate ultrarapida distinge Eclipsia de celelalte aparate similare, deoarece coaguleaza tesuturile mult mai rapid decât dispozitivele conventionale. Aceasta viteza permite timpul de aplicare extrem de rapid, facând tratamentul cosmetic al imperfectiuni lor pielii mult mai confortabil.

Mai mult, cercetarile ample arata ca, la 27.12 MHz, zona de distrugere este concentrata mai aproape de sonda, unde este localizata imperfectiunea. Deoarece tesuturile vecine nu sunt afectate de caldura, confortul este de neegalat. La 3 sau 4 MHz, se produce un model mai mare de caldura. Aceasta caldura patrunde mult mai adânc în piele, determinând astfel disconfort si reactii cutanate secundare nedorite.

O alta explicatie tehnica este faptul ca Frecventa de 27.12 MHz permite o absorbtie mai buna a puterii de catre moleculele de apa consinute în piele. Apoi, este nevoie de o putere mai mica la o Frecventa de 27.12 MHz pentru a efectua un tratament cu termocoagulare decât ar fi la o Frecventa mai lenta. Cu aceeasi putere, semnalul de 27.12 MHz este aplicat pentru o perioada mai scurta de timp, ceea ce mareste nivelul de confort pentru pacient si reduce riscul reactiilor cutanate nedorite.

Beneficii pentru pacienti

 • Foarte confortabil tratamentul cosmetic al pielii datorita frecventei ultrarapide de 27.12 MHz.

 • Rezultate vizibile imediat.

 • Sigur pentru orice tip de piele si culoare.

 • Nu se produce reactie nedorita a pielii atunci când este efectuata corect.

 • Nu este nevoie de anestezie locala.

 • Nu sunt necesari ciorapi de compresie sau bandaje.

 • Nu exista efecte secundare sau alergii.

 • Nu are timp de recuperare, deoarece regenerarea pielii este foarte rapida în zilele urmatoare tratamentului.

Beneficii pentru medici

 • Pâna la 7 ori mai rapid decât frecventa utilizata de sistemele concurente.

 • Tratamente eficiente, accesibile unei largi varietati de pacienti.

 • Poate fi utilizat în toate zonele fetei si corpului, inclusiv zone sensibile cum ar fi nasul, pleoapele etc.

 • Poate fi combinat cu scleroterapia.

 • Cost redus de functionare.

Caracteristici

 • 110 programe pentru fata si corp.

 • Circuit puternic cu Frecventa monopolar ISM de 27.12 MHz.

 • Complet controlat cu microprocesor.

 • Controlul timpului de tratament în miimi de secunda.

 • Moduri unice de TeleFlash si MicroCoagul.

 • Tastatura tactila usoara de îngrijire.

 • Interfata usor de utilizat.

 • Randamentul rapid al investitiei.

 • Respecta certificarea medicala 60601-1-2 si EMC

Studiu Clinic

Frecventa si radiofrecventa de 27 MHz pe leziuni benigne cutanate

Realizat în 2013 sub îndrumarea lui Dong Hyun Kim, M.D1, 2, Lucie Germain, Ph.D.1 si Danielle Larouche, Ph.D.1, 2

1 Centrul LOEX al Universitasii Laval,
2 Centrul de Cercetare al Centrului Spitalului Universitar (CHU) din Quebec, Axa de Medicina Regenerativa si Departamentul de Chirurgie, Facultatea de Medicina, Universitatea Laval, Quebec, QC, Canada.

Telangiectazia înainte de tratament
13 iunie 2013

Telangiectazia dupa 1 tratament
4 iulie 2013

Puncte Campbell Morgan înainte de tratament
10 septembrie 2013

Puncte Campbell Morgan dupa 1 tratament
1 Octombrie 2013

Angiom Senil Rosu înainte de tratament
13 iunie 2013

Angiom Senil Rosu dupa 1 tratament
4 iulie 2013

Nev înainte de tratament
13 iunie 2013

Nev dupa un tratament
4 iulie 2013

Keratoza înainte de tratament
10 septembrie 2013

Keratoza dupa un tratament
1 octombrie 2013