Profilul Producatorului 2018-03-01T19:16:15+00:00

Producator de tehnologii inovatoare în estetica medicala!

Dectromed este noua divizie medicala a producatorului de renume mondial Dectro International.
Din 1978, Dectro International produce si distribuie tehnologii inovatoare la nivel mondial în ceea ce priveste estetica si îndepartarea permanenta a parului. Cunostintele noastre extinse privind tehnologia actuala ne-au permis sa implementam aplicarea acestor tipuri de tratamente si sa devenim lider mondial în domeniul nostru.

Dectromed este specializata în dezvoltarea si comercializarea de solutii eficiente si neinvazive adaptate pietei medicale si medical-estetice.

Deoarece calitatea si inovatia sunt componente de baza, Departamentul nostru de Cercetare si Dezvoltare lucreaza zi de zi pentru a îmbunatati continuu performanta echipamentelor noastre si pentru a depasi cerintele pietei.

Echipa noastra este întotdeauna în contact cu nevoile medicilor, practicienilor si pacientilor, în vederea dezvoltarii unor produse noi si performante.

Dectromed este o companie certificata ISO 13485: 2003 si produsele noastre îndeplinesc standardele medicale necesare.

Misiunea noastra

Sa proiectam produse inovatoare si sa oferim produse si servicii de calitate superioara complementate de instruire pentru a satisface pe deplin clientii nostrii.